Op het Kandinsky College is leren een ontdekkingstocht. Je volgt eigentijds onderwijs op een dynamische en fijne school met volop mogelijkheden om al je talenten te ontwikkelen. Wij bieden regulier en tweetalig onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan internationalisering. Zo stap je straks wereldwijs de toekomst in. Het Kandinsky College is er voor iedereen!

Teamspirit vinden we bij het Kandinsky College heel belangrijk.
Want samenwerken brengt ons allemaal verder, leerlingen én docenten. Je leert werken met respect voor elkaar, want iedereen is anders. We helpen elkaar waar nodig. Samen sta je sterk.

Bij het Kandinsky College kun je nooit te groot dromen. Stel je voor dat je zo goed in Engels wordt dat je in het Engels droomt.
Dat kan als je kiest voor tweetalig onderwijs, op mavo-, havo- of vwo-niveau. Dit uitdagende programma zorgt er niet alleen voor dat je Engels uitstekend is, maar ook dat je begrip van de wereld groter wordt. Je komt erachter dat je meer kunt en durft dan je had gedacht!

Om tweetalig onderwijs te kunnen volgen, maakt het niet uit hoeveel Engelse les je op de basisschool hebt gevolgd. Naast tweetalig onderwijs bieden we ook uitstekend regulier onderwijs. Natuurlijk krijg je Engels als vak, net als Frans en Duits. En wie meer wil, kan kiezen voor Chinees, Grieks en Latijn.

De wereld zit te wachten op creatieve oplossingen van mensen die buiten de lijntjes durven te denken. Op vindingrijkheid.
Bij het Kandinsky College leer je je eigen neus achterna te gaan. Om niet zomaar aan te nemen wat er gezegd wordt, maar kritisch en beter te kijken. Om nieuwsgierig te zijn. Je ideeën te ontwikkelen. Initiatief te nemen. Het anders durven doen, zodat jij ontdekt wat jij aan creativiteit in huis hebt.

Elkaar aanmoedigen, samen successen vieren, leuke dingen met elkaar doen, kunnen terugvallen op iemand die je vertrouwt, dat is belangrijk in het leven.
Op de middelbare school leer je veel nieuwe mensen kennen. Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt, vrienden kunt maken en plezier hebt. Want leren is meer dan kennis opdoen.

Dat begint bij ons met een superleuk brugklaskamp, waarin je elkaar goed leert kennen. Je brengt veel tijd door met je mentor en je klas, zodat je je snel thuis voelt op school. En er zijn natuurlijk schoolfeesten!

Wij staan voor een fijne, veilige leeromgeving waarin iedereen welkom is. Ons lichte en sfeervolle gebouw ligt mooi verscholen in het groen en biedt ruimte voor talrijke activiteiten. Vanuit het idee dat alles wat je aandacht geeft groeit, hebben we veel aandacht voor positief gedrag. Wij zijn trots op onze leerlingen en onze medewerkers, en op al hun dromen en ambities.

Wereldwijs worden betekent bij het Kandinsky College thuis raken in de wereld.
Dat kan de wereld ver weg zijn, bijvoorbeeld Cambodja, maar ook heel dichtbij: de wereld van zomaar iemand uit je straat. Dat vraagt om een open blik, zonder vooroordeel. Om een brede oriëntatie, zodat je weet wat er speelt. Om een nieuwsgierige houding. Om voldoende kennis en ervaring, zodat jij je weg kunt vinden in de wereld.

Bij het Kandinsky College hebben we veel aandacht voor internationale thema’s, buitenlandse contacten, reizen, uitwisselingen, taalontwikkeling en andere culturen.